Demokonto

Innan du börjar handla binära optioner för riktiga pengar så behöver du praktisk träning och kunskap. En god idé är därför att öppna ett gratis demokonto hos den mäklare du tycker är bäst enligt dina krav. I demomiljön ser handelsplattformen ut på samma sätt som när du handlar skarpt. Du kan träna på att göra antaganden om en underliggande tillgångs rörelse och sedan testa att göra puts och calls.

Träna på att göra fler vinster än förluster

Det svåra med binära optioner (och all trading) är att fortsätta att tjäna pengar långsiktigt. I början när man inte har kunskap om instrumentet eller handelsformen så är det mycket tur som avgör. För att bli en framgångsrik optionshandlare krävs åtskilliga timmar framför skärmen. Du behöver kunna hantera din risk och potential, eftersom alla traders gör ett antal förlusttrades. Sätt upp regler för hur du ska handla så att du inte förlorar alla dina pengar på kontot. En bra regel som du kan öva på i demokontot är att bara använda 2% av ditt totala kapital i varje enskild trade. Försök heller inte att jaga dina förluster, ett beteendemönster som du inte vill ha när du handlar live.

Så här kan tradingen se ut

Nedan har IQ Option gjort en serie av videoklipp på YouTube som handlar om hur du börjar handla med binära optioner. IQ Options demokonto hittar du här.

Riskvarning

Handel med binära optioner har en hög risknivå och kan leda till att du förlorar hela ditt investerade kapital. Du borde aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora.

Information

Information om reglering och licens finns på nätmäklarens hemsida. Undersök noga regler och villkor för varje mäklare då de kan skilja sig åt.

Om BinäraOptionerTopplista.se

Vi listar mäklare och förmedlar information samt tips. Vi erbjuder inte de officiella tjänsterna för binära optioner. När du registrerar dig hos en onlinemäklare så ingår du endast avtal med dem.