Mäklare

Här kan du jämföra några av de bästa mäklarna för binära optioner i Sverige 2017.

Mäklare Köpbelopp Min.insättning * Utbetalning ** Öppna konto
IQ Option 9 kr
-
9000 kr
80 kr 92% Ansök

Ditt kapital är i riskzonen
24option 200 kr
-
850 000 kr
2000 kr 88% Ansök

Ditt kapital är i riskzonen
AnyOption 200 kr
-
85 000 kr
1600 kr 80% Ansök

Ditt kapital är i riskzonen

* Köpbelopp och minsta insättning i tabellen kan skilja sig från dag till dag beroende på valutakurs krona mot usd/euro.
** Utbetalningsprocent visar hur stor andel du kan tjäna på ditt investerade kapital om du handlar framgångsrikt.
Riskvarning: Handel med binära optioner medför betydande risker och det finns en risk att potentiella kunder förlorar alla sina investerade pengar.

Ansvarsfriskrivning: BinäraOptionerTopplista.se är oberoende av de binära mäklarna som förekommer på den. Information på den här webbplatsen ska inte ses som investeringsrådgivning. BinäraOptionerTopplista.se får ersättning av mäklarna ifall en ny kund registrerar sig hos dem.

Riskvarning

Handel med binära optioner har en hög risknivå och kan leda till att du förlorar hela ditt investerade kapital. Du borde aldrig investera pengar som du inte har råd att förlora.

Information

Information om reglering och licens finns på nätmäklarens hemsida. Undersök noga regler och villkor för varje mäklare då de kan skilja sig åt.

Om BinäraOptionerTopplista.se

Vi listar mäklare och förmedlar information samt tips. Vi erbjuder inte de officiella tjänsterna för binära optioner. När du registrerar dig hos en onlinemäklare så ingår du endast avtal med dem.